Frank Wijckmans

CV d.d. 12/09/2013

Frank Wijckmans

T: 02/275.00.75
F: 02/275.00.70

www.contrast-law.be

frank.wijckmans@contrast-law.be

Frank Wijckmans is vennoot bij contrast. Frank is afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen en behaalde daarna nog een LL.M. aan de Universiteit van Virginia (VS). Hij is onder meer gespecialiseerd in Europees en Belgisch mededingingsrecht en het Belgisch ondernemingsrecht.

Frank is een ervaren onderhandelaar en arbiter (ICC, CEPINA, en ad hoc arbitrage).

Frank is ook professor aan de Brussels School of Competition en heeft diverse gastcolleges gegeven aan de Universiteit Antwerpen, de VUB en Boston University. Hij spreekt regelmatig op conferenties in binnen- en buitenland.

Frank Wijckmans is lid van de Brusselse balie.

Hij publiceerde verschillende boeken, zoals Distributieovereenkomsten in het mededingingsrecht (Larcier 2012), Vertical Agreements in EU Competition Law – 2nd edition (Oxford University Press 2011), Vertical Agreements in EU Competition Law (OUP 2006), EG-Groepsvrijstellingen, Verticale Overeenkomsten en Motorvoertuigendistributie (Larcier 2003). Tevens publiceert hij op regelmatige basis artikels in juridische tijdschriften, waaronder het Rechtskundig Weekblad, Tijdschrift voor Rechtspersoon en Vennootschap, Tijdschrfit voor Belgische Mededinging.

Voor meer informatie hierover kan u terecht op de contrast website